• Belangrijk nieuws van de ledenadministratie seizoen 2022-2023

  11 jul 2022
 • Seizoen 2021-2022 ligt inmiddels alweer achter ons en de vakanties zijn in aantocht. Tijd voor een bericht vanuit de ledenadministratie over het aankomende seizoen 2022-2023.

  Contributievaststelling en incasso van de contributie

  Goed nieuws! Het bestuur van Bavos heeft besloten om de contributie voor het seizoen 2022-2023 niet te verhogen. In deze tijd van stijgende kosten en de onzekere situatie in de wereld heeft het bestuur hiervoor financiële ruimte gevonden omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten. Ook dankzij onze trouwe sponsoren en de vele vrijwilligers is het verantwoord deze keuze te maken.

  Onderaan dit nieuwsbericht vind je de link naar het actuele contributiereglement van Bavos.
  De inning van de contributie wordt zoals de laatste jaren gebruikelijk uitgevoerd op 17 juli,. De incasso wordt uitgevoerd met incassant ID NL08ZZZ402362100000.

  Mutaties lidmaatschap


  Moet er een wijziging doorgevoerd worden in je lidmaatschap, moet je bankrekening waarvan de contributie wordt geïncasseerd worden gewijzigd of wil je het e-mailadres wijzigen waarmee je inlogt op voetbal.nl geef dit dan zo snel mogelijk door via ledenadministratie@bavos.nl.

  Adreswijzigingen voer je zelf door via de voetbal.nl app.

   

  Contributiereglement