• Belangrijk nieuws van de ledenadministratie

  13 jun 2020
 • Het huidige seizoen is weer bijna ten einde. Tijd voor de ledenadministratie om een aantal zaken te delen met de leden. 

  Contributievaststelling en incasso van de contributie

  Het bestuur van Bavos heeft besloten om de contributie voor het seizoen 2020-2021 niet te verhogen. Onderaan dit nieuwsbericht vind je de link naar het actuele contributiereglement van Bavos.
  De inning van de contributie wordt zoals de laatste jaren gebruikelijk uitgevoerd op 17 juli. De incasso wordt uitgevoerd met incassant ID NL08ZZZ402362100000.

  Aanmelden afmelden overschrijven

  Stop je met voetballen of wil je je lidmaatschap omzetten van actief in rustend lid of andersom laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via ledenadministratie@bavos.nl

  Wil je overschrijving aanvragen naar een andere vereniging meld je dan aan bij die andere vereniging en dan wordt, wanneer je aan alle verplichtingen tegenover Bavos voldaan hebt, de overschrijving automatisch in gang gezet. Overschrijvingsverzoeken moeten uiterlijk 15 juni 23.59u ingediend zijn.

  Teamindelingen jeugd

  Zoals ieder jaar is het jeugdbestuur de laatste maanden van het seizoen weer druk bezig geweest met de teamindelingen voor de jeugd voor het komende seizoen. Andere jaren hebben we de teamindelingen via een nieuwsbericht op de website wereldkundig gemaakt. In het kader van de AVG en om privacyredenen worden de teamindelingen dit jaar bekend gemaakt via de communicatiekanalen die de teams zelf hebben (vaak whatsapp). De leden die nog niet in een whatsapp groep zitten worden door de co├Ârdinatoren persoonlijk op de hoogte gebracht.

  Voetbal.nl app 

  Afgelopen seizoen zijn we vanuit Bavos steeds meer gaan doen met de voetbal.nl app. Op deze weg gaan we verder. Dus heb je deze app nog niet geïnstalleerd, installeer deze dan. Via deze app kun je tot en met 31 oktober je eigen foto aanpassen, dit is de foto die gebruikt wordt op de spelerspas, dus zorg voor een actuele en duidelijk foto van jezelf. Geen groepsfoto, teamfoto of foto waar je onherkenbaar of op grote afstand op staat.
  Ga je verhuizen of ben je verhuisd dan kan je dat ook zelf eenvoudig via deze app wijzigen.
  Bavos gebruikt deze voetbal.nl app onder meer voor:

  • inzicht in het programma van jezelf en indien van toepassing je overige familieleden.
  • de mogelijkheid om diverse clubs en teams als favoriet te markeren
  • Bavos gerelateerde nieuwsberichten te delen
  • aanwezigheid bij wedstrijden door te geven
  • in te schrijven voor vrijwilligerstaken

  Wil je dus op de hoogte blijven van wat er speelt binnen Bavos en betrokken worden bij de activiteiten van de vereniging zorg dan dat je de voetbal.nl app installeert!

   

  Contributiereglement