• We zijn inmiddels al weer 3 weken aan de slag met het trainen. Wat is het een genot om iedereen weer bezig te zien bij Bavos. Alle kinderen onder de 12 die zich weer heerlijk uit kunnen leven in trainingsvormen met en zonder bal maar ook varianten op voetbal komen in deze tijd voorbij zoals voetvolley en voettrefbal.

  De minioren hebben hun eerste wedstrijdjes onderling al weer gespeeld zoals we eerder deze week al berichtten

  De eerste onderlinge wedstrijd tussen 2 JO11 teams staat aanstaande zaterdag ook alweer op het programma.

  Het lijkt allemaal zelfs weer een beetje normaal. Eén ding willen we hier echter nog wel benadrukken en zeker in deze jongste categorie. Wat worden de afgesproken regels door iedereen goed nageleefd!

  - De kinderen die allemaal hun eigen weg zoeken en vinden

  - De minioren die na 1 keer meegetraind te hebben ook gewoon helemaal zelfstandig naar het trainingsveld komen alsof ze er al jaren komen

  - De trainers die er toch gewoon elke week weer een feest van maken om het seizoen leuk af te ronden

  - De corona coördinatoren die er altijd zichtbaar zijn, alles tijdig klaarzetten en zorgen dat alles supersoepel verloopt.

  Maar via deze weg willen we vooral ook alle ouders complimenteren met hoe ook zij omgaan met de afgesproken regels omtrent het brengen en ophalen van de kinderen.

  Bedankt allemaal voor de medewerking en hou dit nog vol zolang het nodig is.

  Alleen zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de kinderen iedere week weer kunnen genieten van het voetballen bij Bavos!