• Richtlijnen COVID-19 VV Bavos

  Beste sportvrienden,

  Een aantal weken geleden hebben we voorlopige maatregelen aangekondigd via onze website om het risico te minimaliseren dat we tijdens het bezoek aan ons sportpark besmet zouden kunnen raken of iemand anders zouden kunnen besmetten met het COVID-19 virus!

  Met directe ingang willen we graag de volgende maatregelen gaan opvolgen. Deze regels gelden voor zowel training en wedstrijd dagen en voor alle senioren (vrouwen en mannen) als ook de JO19-1 teams!

  Douchen op de club na de trainingen en wedstrijden kan vanaf nu weer. Indien mogelijk graag nog wel zo veel als mogelijk thuis. Op de club mag er dus inmiddels worden gedoucht echter mogen er maximaal 8 personen per kleedkamer aanwezig zijn. Onder de douche zelf max. 2 personen tegelijk.

  Dit aantal geldt ook voor de wedstrijden en vanzelfsprekend ook in de rust van de wedstrijden.
  Kom op tijd naar het sportpark zodat er in “ploegen” kan worden omgekleed!

  Om de doorstroom “snel” te laten plaatsvinden vragen we een ieder om zo snel als mogelijk te douchen na de wedstrijd zodat de betreffende kleedkamer weer snel door een ander team in gebruik kan worden genomen.

  Alle leden die gebruik maken van de aanwezige fysio op de club dienen tevens zorg te dragen voor een eigen schone en droge handdoek!

  De overige maatregelen die eerder zijn gecommuniceerd blijven vooralsnog van kracht. Weet je ze niet meer lees ze dan hier nog eens na. 

  Wij vertrouwen erop dat we het voor een ieder zo goed als mogelijk hebben georganiseerd en vragen aan iedere leider, trainer en natuurlijk teamlid je aan deze voorzorgsmaatregelen te houden.

  Mochten er wijzigingen komen dan stellen we een ieder natuurlijk direct op de hoogte.

  Met sportieve en gezonde groet,

  Namens het hoofd en jeugdbestuur,