• Beste sportvrienden,
   
  Na een bizarre afsluiting van seizoen 2019/2020 mogen we de komende weken weer in teamverband aan de voorbereiding gaan beginnen voor het nieuwe seizoen. Helaas vernemen we allen uit de media dat het COVID-19 virus weer op verschillende plekken in Europa en ook in Nederland de kop op steekt.
   
  Om het risico te verkleinen dat Bavos leden besmet kunnen raken of anderen kunnen besmetten hebben wij als vereniging de volgende preventieve maatregelen afgesproken. Deze maatregelen zijn deels nieuw en deels bekend uit de voorgaande periode dat het Corona virus vooral in deze regio huis heeft gehouden.
   
  Wij doen als bestuur het dringende beroep op alle leden om verantwoordelijkheid te pakken voor anderen en natuurlijk voor jezelf.
   
  Mocht je het voor jezelf allemaal wat “losser” zien DOE het dan voor een ander. 
   
  Die ander heeft wellicht in zijn of haar directe familie of kennissen kring al het een of ander meegemaakt of kent mensen die tot de risicogroep behoren waar een Corona besmetting zeer ernstige of zelfs fatale gevolgen kan hebben!
   
  Namens VV Bavos vragen wij iedereen die bij Bavos op het sportpark komt zich te houden aan de volgende voorzorgsmaatregelen:
   
   
  KOM NIET SPORTEN ALS JE KOORTS HEBT, VEEL HOEST, NEUSVERKOUDEN BENT OF KEELPIJN HEBT!!! DIT IS NIET ANDERS DAN IN VOORGAANDE MAANDEN!
   
  1) Na het sporten wordt er niet op het sportpark gedoucht maar thuis!
  2) Hanteer zoals we ook in juni jl. hebben gedaan de route op het sportpark. Respecteer het “eenrichtingsverkeer’ zoals aangegeven.
  3) Aan het hek bij de poort komen ook weer duidelijke regels te hangen voor bezoekers die niet regelmatig ons sportpark bezoeken. Attendeer mensen hier op wanneer ze voorzorgsmaatregelen niet in acht nemen.
  4) Reserves van elk team, dus ook van bezoekende clubs nemen geen plaats in de dug-out maar in stoelen die naast de dug-outs zijn geplaatst. Per dug-out op ons sportpark worden 7 stoelen klaargezet. In de dug-out kan worden plaatsgenomen echter met inachtname van de 1,5 meter afstand zoals bekend.
  5) Wedstrijdbesprekingen voor de wedstrijden doen we op de eigen club. Uiteraard vragen we dit ook te doen aan de bezoekende clubs die op ons sportpark komen voetballen. Te veel personen in de kleedkamers kunnen we helaas niet toestaan. Momenteel bekijken we de mogelijkheid om de wedstrijd bespreking op een lokatie te houden dicht bij de club.
  In de rust van de wedstrijd vragen we een ieder om de bespreking op het veld te houden en niet allen terug te gaan naar de kleedkamers.
  6) Gebruik je EIGEN bidon om te drinken en deel deze NIET met anderen!
  7) Was alle trainingshesjes na de training!
  8) Bij uitwedstrijden waarbij we met meerdere personen in 1 auto plaatsnemen verzoeken wij ieder dringend om mondkapjes te dragen. Zorg ervoor dat je deze bij je hebt!
  9) Meld je bij je leider/trainer of bestuurslid / vertrouwens persoon als je klachten hebt en of getest bent/wordt op Corona. Dit is een dringend advies dat we vanwege de privacy niet kunnen verplichten. Neem hier zelf je verantwoording!
  10) Indien je op vakantie bent geweest in een “code oranje” gebied meld dit dan alvorens je naar Bavos komt bij je leider/trainer of bestuur.
   
  Wij als bestuur vertrouwen erop dat al onze leden hierin hun verantwoordelijkheid nemen.
   
  Tot ziens op ons sportpark!
  Bestuur vv Bavos.