• Beste sportvrienden,

  Op 23 februari 2021 19:00 uur heeft de Rijksoverheid bekendgemaakt dat we voorzichtig meer lucht krijgen tijdens de lockdown en dat dit geldt tenminste tot en met 15 maart aanstaande.

  De avondklok is verlengd en houdt ook aan, tenminste tot en met 15 maart 04:30 uur.
  De verruimingen zoals aangekondigd houden voor VV Bavos in dat jongeren t/m 26 jaar ook weer in groepsverband mogen gaan trainen.
  Voor spelers van 27 jaar en ouder geldt helaas nog dat maximaal 2 spelers per groepsvorm kunnen trainen met te allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar.

  Het trainingsschema zoals bekend bij iedereen is voor bijna ieder team nagenoeg gelijk of zonodig aangepast waarbij de aanvangstijd en einde training met een kwartier is vervroegd. De trainers van betreffende teams zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.

  Reden hiervoor is dat voorlopig, zolang de avondklok nog van kracht is, iedereen uiterlijk om 20:30 uur ons sportpark kan verlaten om tijdig thuis te zijn.

  Alle overige maatregelen die reeds eerder bekend zijn gemaakt blijven van kracht. (Kleedkamers en kantine blijven gesloten). Uiteraard houden wij jullie op de hoogte indien er wijzigingen zijn in de Corona regelgeving.

  Wij vertrouwen erop dat ieder zich aan de nieuwe regels gaat houden en hopen dat dit de eerste stap is naar een oud “normaal”!

  Met sportieve groet,

  Het hoofd en jeugdbestuur VV Bavos.