• Even voorstellen; nieuwe redacteur website

 • Als nieuwe redacteur van de Bavos website, stel ik mezelf graag even aan jullie voor.

  Wie ik ben
  Mijn naam is Danielle Nouwen. Ik ben een echte Helmondse (daar schaam ik me niet voor ;) maar woon inmiddels alweer bijna 6 jaar in het mooie Bakel samen met Tim. Wij hebben twee kinderen; Lonne en Joep. Onze jongste Joep Roosen speelt vol enthousiasme bij Bavos JO8-2.

  In het dagelijkse leven werk ik als medewerker Burgerlijke Stand bij de gemeente Asten, ja een ambtenaar dus.
  (Zelf begrijp ik het overigens nooit wat mensen tegen ambtenaren hebben, die doen toch niks?!)
  Ik vind mijn sociale leven heel belangrijk en dan het liefste met lekker eten erbij. Verder ben ik goed in praten (onderbreek me dan ook gerust), dol op mayonaise en carnaval(smuziek). 

  Redacteur website
  Ik weet niet wat buitenspel is, maar wilde zelf niet buitenspel staan om ook een steentje bij te dragen als vrijwilliger bij Bavos. Omdat ik graag met teksten bezig ben, zag ik een rol als redacteur van de website wel zitten.

  Input gevraagd
  Om de website zo levendig mogelijk te houden, ontvang ik graag input. Dus mocht je iets hebben wat je wil delen, laat het me weten via redactie@bavos.nl. Of heb je leuke foto's gemaakt tijdens een activiteit? Stuur ze naar me door, dan probeer ik er een leuk bericht van te maken op de website. Alvast bedankt en graag tot ziens!

  Groetjes,
  Danielle Nouwen.