• Het nieuwe seizoen komt eraan! Belangrijk nieuws!

  23 jun 2021
 • Het seizoen 2020-2021 is bijna ten einde. We hopen natuurlijk allemaal dat met dit seizoen een einde komt aan 2 vreemd verlopen seizoenen vanwege corona. Met de huidige versoepelingen lijkt het in ieder geval de goede kant op te gaan. We hopen natuurlijk van harte dat het seizoen 2021-2022 een seizoen gaat zijn zoals we dat voorheen gewend waren. Met supporters langs de kant. Het terras van de kantine gezellig vol. De leuke activititeiten die weer doorgang kunnen vinden.
  Het bestuur heeft een aantal besluiten genomen en wil deze via deze weg onder de aandacht brengen:

  - Contributievaststelling en incasso van de contributie

  Het bestuur van Bavos heeft besloten om de contributie voor het seizoen 2021-2022 opnieuw niet te verhogen. Onderaan dit nieuwsbericht vind je de link naar het actuele contributiereglement van Bavos.
  De inning van de contributie wordt zoals de laatste jaren gebruikelijk uitgevoerd op 17 juli 2021. De incasso wordt uitgevoerd met incassant ID NL08ZZZ402362100000.

  Wanneer na de zomer blijkt dat er toch weer een corona opleving is waardoor er door (een deel van) de leden niet meer gevoetbald mag worden, dan wordt er een terugbetaalregeling naar rato voor de contributie over seizoen 2021-2022 in het leven geroepen. Hoe deze regeling eruit gaat zien hangt volledig af van de maatregelen die op dat moment getroffen worden.

  - Aanmelden afmelden overschrijven adreswijzigingen

  Stop je met voetballen of wil je je lidmaatschap omzetten van actief in rustend lid of andersom laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via ledenadministratie@bavos.nl.

  Wil je overschrijving aanvragen naar een andere vereniging meld je dan aan bij die andere vereniging en dan wordt, wanneer je aan alle verplichtingen tegenover Bavos voldaan hebt, de overschrijving automatisch in gang gezet. De KNVB bepaalt uiteindelijk of en zo ja per wanneer een overschrijving doorgang kan vinden. Dit hangt mede af van de leeftijd van de speler die overschrijving aanvraagt en het niveau waarvoor overschrijving wordt aangevraagd (Categorie A of B). De overschrijvingstermijn voor de A categorie (Bavos 1 en 2) is inmiddels verstreken.

  Aanmelden als lid kan gedurende het gehele seizoen. Afhankelijk van de ruimte in de teams wordt een speler ingedeeld. De coördinator van de betreffende categorie heeft hierin de beslissende stem.

  Het wijzigen van je adres doe je eenvoudig zelf via de voetbal.nl app. Meer uitleg hierover volgt verderop in dit bericht.

  - Teamindelingen jeugd

  Zoals ieder jaar is het jeugdbestuur de laatste maanden van het seizoen weer druk bezig geweest met de teamindelingen voor de jeugd voor het komende seizoen. In het kader van de AVG en om privacyredenen worden de teamindelingen dit jaar bekend gemaakt via de communicatiekanalen die de teams zelf hebben (vaak whatsapp). De leden die nog niet in een whatsapp groep zitten worden door de coördinatoren persoonlijk op de hoogte gebracht. Mocht je nog niet weten in welk team je volgend jaar zit neem dan contact op met de coördinator van je leeftijdscategorie.

  - Voetbal.nl app

  Dit is de app vanuit de KNVB waarin altijd het actuele programma en competitie indeling te vinden zijn. Onmisbaar dus voor alle leden, ouders, supporters en overige geïnteresseerden. Afgelopen seizoenen zijn we vanuit Bavos steeds meer gaan doen met de voetbal.nl app. Dus heb je deze app nog niet geïnstalleerd, installeer deze dan en maak een account aan. Weet je niet met welk e-mailadres je bekend bij Bavos stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@bavos.nl. Via deze app kun je tot en met 31 oktober je eigen foto aanpassen, dit is de foto die gebruikt wordt op de spelerspas, dus zorg voor een actuele en duidelijk foto van jezelf. Geen groepsfoto, teamfoto of foto waar je onherkenbaar of op grote afstand op staat.
  Ga je verhuizen of ben je verhuisd dan kan je dat ook zelf eenvoudig via deze app wijzigen.
  Bij Bavos wordt deze app onder meer gebruikt voor:

  - competitieindeling en -programma;
  - beheren eigen persoonlijke contactgegevens en van kinderen
  - markeren van favorieten (teams, clubs en personen)
  - Bavos gerelateerde nieuwsberichten
  rijschema uitwedstrijden
  doorgeven aanwezigheid bij wedstrijden
  doelpuntenmakers bij wedstrijden
  inschrijven vrijwilligerstaken

  Wil je dus op de hoogte blijven van wat er speelt binnen Bavos en betrokken worden bij de activiteiten van de vereniging zorg dan dat je de voetbal.nl app installeert!

  - Amateurvoetballoterij
  Zoals eerder al gedeeld via de diverse kanalen is er op dit moment de amateurvoetballoterij met daarin mooie KNVB prijzen te winnen, zoals kaartjes voor het Nederlands elftal/Leeuwinnen. Voor meer informatie en deelname klik op de juist link hieronder. 80% van de opbrengst gaat naar Bavos! Deel dit binnen je team, je vrienden, je familie zodat we de benoemde doelen invulling kunnen gaan geven. Dank jullie wel allemaal!

  - Tot slot

  Iedereen die nog een wedstrijd speelt aanstaande zaterdag veel plezier met al dat publiek langs de lijn. Maak er een mooie dag van!


  Namens het hoofdbestuur van Bavos alvast een hele fijne vakantie gewenst en tot ziens in het nieuwe, hopelijk coronavrije, seizoen 2021-2022!

 • Contributiereglement

 • Uitleg voetbal.nl app

 • Amateurvoetballoterij