• Op 27 augustus 2019 heeft het hoofd- en jeugdbestuur van VV Bavos samen met Rens Manders van JVDI | De Fysioclub, in het kader van Clubsupport, een gesprek gehad om de samenwerking vanaf seizoen 2019-2020, weer op te pakken. 

  Hieronder meer informatie omtrent deze samenwerking.

  Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessure begeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij VV Bavos te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen. De leden van Bavos kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig beoordeeld worden zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of begeleiding plaatsvinden.  

  Het inloopspreekuur op de praktijk is iedere maandag van 19.10-20.00. Het adres is Vicaris van der Asdonckstraat 55 (Fitland). 

  Tevens is Rens Manders iedere oneven week op donderdagavond tussen 20:30-21:00 aanwezig bij VV Bavos voor een screening of om uw medische vraag te beantwoorden. 

  Dit inloop spreekuur bij VV Bavos start donderdag 26 September 2019 a.s.

  Er is ook de mogelijkheid om op onze andere praktijklocaties gebruik te maken van het inloopspreekuur. kijk voor de spreekuren op de andere locatie op onze site: https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/. 

  Naast de reguliere (sport) fysiotherapie en revalidatie kan men ook gebruik maken van het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder gaat JVDI l De Fysioclub zich bij VV Bavos inzetten op preventief gebied, zoals het geven van bijvoorbeeld workshops over blessurepreventie. Het Joint Forces project wordt komend seizoen bij de jeugd uitgerold. Dit project staat in het teken van het voorkomen van knieletsel. Hierover ontvangt u de komende periode verdere informatie. Bent u al nieuwsgierig dan kunt u alvast een kijkje nemen op de volgende site https://www.jforces.nl/Join-t-Forces/. 

  VV Bavos en JVDI | De Fysioclub zijn verheugd om de samenwerking weer opnieuw op te pakken zodat blessures in een vroeg stadium ontdekt en aangepakt kunnen worden. 

  Voor meer informatie kijk op https://fysioclub.nl/jvdi/ of bel 085-7821616. 

  Uiteraard kunnen onze bestuursleden ook uw vragen beantwoorden!