• Wat fijn voor onze jongste jeugd dat de activiteitencommissie van Bavos er ook dit jaar weer op tijd bij was om de sportiefste pieten bij ons op bezoek te laten komen.

    Woensdagavond 23 november was het zover en namen ze deel aan de pietentraining. En wat hebben de kinderen maar zeker ook de pieten het naar hun zin gehad. Hier en daar was zelfs een zweetdruppeltje te zien of was het een pepernoot die onder de muts vandaan kwam?

    Er werd gedold, op goal geschoten, trucjes gedaan en natuurlijk werd er afgesloten met kleine partijtjes. Ook hier spatte het fanatisme er bij zowel de kinderen als de pieten vanaf. 
    Natuurlijk werd er ook regelmatig een pepernootje of een ander lekker snoepje uitgedeeld. Al leek het af en toe wel dat de pieten dit deden om de kinderen af te leiden zodat ze de bal af konden pakken of vlug een doelpuntje konden maken. Maar dat zullen we nooit zeker weten.

    Pieten bedankt weer voor het bezoek en activiteitencommissie bedankt voor het organiseren. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een leuke pietentraining organiseren!

  • Pietentraining 2022