• Steun Piet Rutten in zijn actie Alpe d’Huzes

 • Onze Piet Rutten maakt zich op voor de actie Alpe d’Huzes. We kennen Piet als trouw lid van Bavos; oud secretaris én voorzitter, nu nog werkzaam als coördinator van de Commissie Groen (onderhoud sportpark) en voor de Club van 100. 

  Wat is Alpe d’Huzes?
  Dit is een actie waarbij deelnemers geld bij een brengen en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘’opgeven is geen optie’’ beklimmen de deelnemers op 1 juni de legendarische berg Alpe d’Huzes. Ze zetten zich daarbij keihard in om een einde te maken aan de ellende en de onmacht die de ziekte kanker veroorzaakt. Om dit doel te bereiken traint de groep maandenlang individueel en in groepsverband. Daarnaast benadert elke deelnemer een groot aantal sponsors en organiseren ze allerlei activiteiten.

  Waarom doet Piet Rutten mee?
  De familie van Piet is onevenredig hard getroffen door de ziekte kanker. Zijn vader stierf op 59 jarige leeftijd, zijn jongste broer Jos op 58 jarige leeftijd en zijn zussen Joke en Wilma werden slechts 67 en 62 jaar oud. Bovendien is zijn vrouw Ida in juli 2020 eveneens aan kanker overleden.

  Team We’ll Beat It
  Piet doet samen met zijn dochter Maartje mee met het team We’ll Beat It door de fameuze berg Alpe d’Huzes 1 of 2 keer wandelend te bedwingen. Door geld in te zamelen kan meer onderzoek worden verricht om deze ziekte in de toekomst met meer succes te kunnen bestrijden.

  Steun de actie Alpe D’huzes
  Namens Piet wil ik iedereen oproepen om deze bijzondere actie te steunen.
  Dit kan gemakkelijk door te doneren via deze link of door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL 46 RABO 0100 9116 25 t.n.v. P.J.H. Rutten o.v.v. sponsoring kankeronderzoek.

  Namens Piet Rutten en vele anderen alvast enorm bedankt voor jullie steun!
  Weet dat 100% van de donaties naar kankeronderzoek gaat en ook alle kleine beetjes helpen, dankjulliewel!