• Beste sportvrienden,

  Het bestuur van VV Bavos is verheugd te kunnen mededelen dat Erik van den Bogaard is aangesteld als Technisch Coördinator jeugd, verantwoordelijk voor het technische beleid binnen onze jeugdafdeling.

  Erik is begonnen als voetballer binnen onze vereniging op 5-jarige leeftijd. Na enkele jaren actief te zijn geweest als trainer en coördinator binnen Bavos, heeft hij bij de jeugdopleiding van Helmond Sport en RKSV Nuenen de nodige kennis en ervaring opgedaan, waarvan de laatste 2,5 jaar in de rol van jeugdcoördinator bij laatstgenoemde club.

  Vanaf het seizoen 2022/2023 gaat Erik zijn functie uitoefenen, hij zal echter per direct al vaker op ons sportpark aanwezig zijn om de mensen te leren kennen en vertrouwd te raken bij iedereen die bij onze jeugd betrokken is.

  Op deze manier willen we nog meer focus en aandacht geven aan de verschillende leeftijdsgroepen, met als doel ontwikkeling en spelplezier van onze jeugd.
  Met Erik hebben we een ervaren, betrokken en enthousiaste TC jeugd aangesteld.
  Samen met hem en alle andere betrokken vrijwilligers hopen we hiermee verder te bouwen aan de kwaliteit van onze jeugdafdeling.

  Met sportieve groet,

  TC Bavos / jeugd- en hoofd bestuur.