• Historie RKVV Bavos

  Bavos is een amateurvoetbalvereniging uit het dorp Bakel, Gemeente Gemert-Bakel, gelegen in de provincie Noord-Brabant en is opgericht op 14 december 1929. Bavos staat origineel voor  Bakel Voetbal Sport. Ook wordt er wel eens gehanteerd het fair play zin Blijf Altijd Vrienden Onder Sport. De verenigingskleuren zijn Rood-Zwart.

   

  Clubkleuren Bavos

   

  De vereniging speelt op Sportpark Geneneind, een locatie waar ook Sporthal 't Zand is gevestigd. Op Sportpark Geneneind hebben diverse Bakelse sportverenigingen hun thuisbasis. Men kan hier terecht voor sporten als hockey, tennis, jeu de boules, basketbal, judo, bootcamp, handbal en natuurlijk voetbal.

  Momenteel bezit Bavos 4 wedstrijdvelden, waaronder 3 grasvelden en 1 kunstgrasveld. Daarnaast is er ook een trainingsveld. 

  Bavos bestaat uit een aantal seniorenteams en een groot aantal junioren- en pupillenteams. Ook zijn er vrouwenelftallen en veteranenelftallen. De allerjongste voetballertjes stromen in bij onze minioren. Het aantal teams is de redelijk stabiel, de precieze verdeling over de verschillende categorie├źn is terug te vinden onder het menu "teams".